Certificeringer

Rehab-Care leverer markedets bedste, sikreste og mest brugervenlige produkter. Alle vores produkter opfylder alle gældende krav og love, EU Forordning 2017/745 om medicinsk udstyr (MDR). Alle produkter er CE-mærket. Vi er certificeret til ISO13485 (medicinsk standard).

Prototyper

Alle vores prototyper bliver testet i samarbejde med Teknologisk Institut og eksterne konsulenter for at sikre, de lever op til de høje standarder og forventninger, vi har til vores produkter. Samtidig er vores produktion underlagt en skrap egenkontrol, der nøje følger reglerne for produktion af medicinsk udstyr i klasse 1. Vi er certificeret til ISO13485 (medicinsk standard).

Risikoanalyse

Inden vi sender produkter på markedet, tester vi dem i forhold til sikkerhed i hele produktets levetid. Målet er at forebygge og fjerne risici for både brugere og personale. Risikoanalysen er udarbejdet og opdateres løbende efter standarderne i ISO 14971.
Vi har desuden et aktivt markedsovervågningssystem, som giver os et stort kendskab til kundernes ønsker og krav til både brugervenlighed og sikkerhed.

ISO 13485

Firmaprofil

Krom-erklæring

Miljøcertifikat

RoHS-erklæring

EUDAMED

Krav og miljø

Produkterne opfylder kravene i henhold til EU Forordning 2017/745 om medicinsk udstyr (MDR).

  • Vi anvender kun materialer af høj kvalitet.
  • Vi fokuserer på miljø og brugersikkerhed.
  • Vi anvender trivalent forkromningsproces, der er skånsom for både miljø og medarbejdere (nikkelfri).
  • Vi overholder alle krav i forhold til RoHS direktivet.
  • Vi er registret ved Lægemiddelstyrelsen som producent.

Vi hjælper dig

Rehab-Care er specialister i udstyr og inventar i høj kvalitet til pleje- og sundhedssektoren. Vi kan hjælpe dig, uanset om du ønsker standardinventar eller specialtilpassede løsninger.

Vores behandlingslejer, borde, stole, lifte og dropstativer etc. er udviklet og produceret på vores fabrik i Herning. Vi servicerer udstyr og inventar fra dag til dag, og vi har alle reservedele på lager.

Ja tak, kontakt mig gerne

Udfyld formularen med dit navn og din e-mailadresse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.